ONLINE TRAINING

'Als alcohol je leven beheerst'

Verlang jij er naar om vrij te worden van je afhankelijkheid van alcohol?

Wil je echt stoppen met drinken? Wil jij van binnenuit veranderen?

Dan kan de training 'Als alcohol je leven beheerst' jou helpen.

Zo gaan we samen op weg naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol.

In het kort:

  • Blijvend stoppen met alcohol 

  • Vrij worden van afhankelijkheid van alcohol

  • Op weg in verbinding met God

(Aanmelding verloopt via Binnen is Buiten.

Je wordt automatisch doorgestuurd)

Praktische informatie:

  • Duur: 23 weken (onbepaalde toegang)

  • Start: vanaf aanmelding

 

  • Mogelijkheid om deel te nemen aan community

 

  • Tweemaandelijkse masterclass

 

  • Kosten: € 297,-

 

Betaling in termijnen is mogelijk door aanmelden via info@binnenisbuiten.com.

Op weg naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol

Zou jij zo graag los willen komen uit de greep van de alcohol? Omdat het je de hele dag bezighoudt en je leven is gaan beheersen? Dan kan de online training 'Als alcohol je leven beheerst' een middel zijn om vrij te komen van je alcoholverslaving.

Waarom deze training?

Van binnenuit veranderen, dat is het doel van deze training. Vanuit Bijbelse principes en psychologische inzichten ga jij op weg naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol. Je gaat leren zien hoe je alcoholverslaving is ontstaan en wat er allemaal in je omgaat. In deze training staat God centraal. Hij wil je helpen en gaat met je mee door dit proces.

Binnen is Buiten

'Als alcohol je leven beheerst' is tot stand gekomen door een samenwerking van Binnen is Buiten en Droge Woorden, vanuit een gedeeld verlangen om mensen met een alcoholverslaving te mogen helpen. Lianne Kooijman van Binnen is Buiten is Bijbels coach/counselor en ontwikkelt online trainingen vanuit Bijbels perspectief. Bij deze training heb ik meegeschreven als ervaringsdeskundige. Zo komen kennis en ervaring samen.

Hoe is de training opgebouwd?

De training bestaat uit 11 modules, die in totaal 40 lessen bevatten. De lessen zijn gekoppeld aan een bepaald thema. Iedere week ontvang je een mail met daarin de planning van de lessen. Via deze mails krijg je ook extra informatie en word je bemoedigd. Zo gaan we stap voor stap door de training heen.

De lessen bestaan uit tekst en video. De informatie uit de lessen wordt verwerkt door middel van werkbladen en (audio) oefeningen. Zo leer je wat je geleerd hebt ook toe te passen in je dagelijks leven. Per week ben je gemiddeld 2 uur met de lessen bezig. Maar in de praktijk zul je merken dat de lesstof doorwerkt in jou, zodat je ook op andere momenten met de training bezig zult zijn. 

Als je de planning van de lessen volgt, heb je ze na 23 weken allemaal doorlopen. Maar ook dan blijven alle lessen voor je openstaan, zodat je er altijd op terug kunt grijpen. Ook de (audio)oefeningen, video's, informatie, werkbladen en bijlages blijven toegankelijk.

Verandering

'Als alcohol je leven beheerst' is niet slechts gericht op het stoppen met drinken. Want afhankelijkheid van alcohol ontstaat niet zomaar. Daarom ga je ook aan de slag met de laag die onder je afhankelijkheid ligt. De training is dan ook geen stappenplan, hoewel je zeker praktische tips en oefeningen tegen zult komen. Jij gaat veranderen van binnenuit. Je leert wie je bent en wie je mag zijn, maar vooral wie God voor jou is. Vanuit die basis leer je te leven zonder afhankelijkheid van alcohol en mag je vol worden van Zijn Levende Water.

We doen het samen

Je staat er niet alleen voor tijdens de training. God is erbij, maar Hij wil ook mensen gebruiken om jou verder te helpen. Op Facebook is er een besloten groep voor de deelnemers van de training, waar Lianne en ik regelmatig aanwezig zullen zijn. Hier delen we onze kennis en ervaring en lopen we een stukje mee in het hele proces.

Online masterclasses

Eén keer in de twee maanden is er een online masterclass, waarin een bepaald thema of onderwerp uit de training nader wordt behandeld. Tijdens de masterclass kun je je vragen stellen en wordt er soms een oefening gedaan. Ook in de masterclasses staat God centraal. Hij is verweven in het hele proces op weg naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol. 

Geroepen om vrij te zijn

Wij zijn geroepen om vrij te zijn. En dat is ook mogelijk voor jou! Ik weet hoe het is om gevangen te zitten in een alcoholverslaving, maar ook hoe bevrijdend het is om daar vrij van te worden. Bij God zijn alle dingen mogelijk. Geef je strijd aan God, want Jezus heeft die al gestreden. Hij wil je Leidsman en Raadgever zijn. Leg je hand in Zijn hand en zet een eerste stap op de weg naar vrijheid!

(Aanmelding verloopt via Binnen is Buiten.

Je wordt automatisch doorgestuurd)