top of page

'Als alcohol je leven beheerst' staat online!

Het is feest vandaag! Vanmiddag hebben Lianne en ik de online training 'Als alcohol je leven beheerst' gelanceerd. Een bijzonder moment, waar we God dankbaar voor zijn. Hij bracht ons op elkanders pad. Zo mochten we ons gedeelde verlangen om mensen met een alcoholverslaving te helpen, gebruiken voor de ontwikkeling van deze online training. Daarin komen onze kennis en ervaring bij elkaar. Lianne ontwikkelde de training vanuit haar achtergrond als Bijbels coach/counselor en ik schreef mee als ervaringsdeskundige.


Het is ons gebed dat de training voor velen een middel mag zijn om op weg te gaan naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol. Bij God zijn alle dingen mogelijk en alleen bij Hem is de ware vreugde, rust en vrijheid te vinden.


Ik ben dankbaar dat ik mijn verslavingsverleden mag gebruiken om een verschil te maken. Eerst alleen via de blog en nu ook via de online training. Om naast anderen te staan die worstelen met de alcohol en een stukje met hen mee te lopen. God heeft het kwade ten goede gekeerd. Aan Hem alle eer!


We vieren deze bijzondere dag, samen met onze gezinnen, met een dankbaar hart.

En daar hoort natuurlijk taart bij!

Meer weten over de online training 'Als alcohol je leven beheerst'? Klik hier!

Reageren? Dat kan ook anoniem!

Meer blogposts uit deze categorie:

bottom of page