top of page

Ben ik weer!

Een nieuwe blogpost...dat is al een tijdje geleden! Geen ernstige redenen, hoor. Gelukkig niet. Daarom is het tijd voor een update.


We hebben een drukke periode achter de rug. In januari begon ik met werken bij Eilanden-Nieuws, verbouwden we de bovenverdieping en kregen we met het hele gezin corona. De verbouwing van de badkamer en de slaapkamer zijn gelukkig af, op een paar kleine dingetjes na. Dat geeft veel rust. En uiteraard genieten we er ook ontzettend van. Hopelijk zijn we ook klaar met corona. De jongens hebben het allebei twee keer gehad, dus die hebben wel wat antistoffen opgebouwd, zou je zeggen.


Ik geniet ook erg van mijn nieuwe baan. Het is heel fijn om weer collega's te hebben, om buiten de deur te werken en veel nieuwe dingen te leren. Tegelijk is het ook intensief. Daarom heb ik buiten mijn schrijverijen voor het werk om niet zoveel energie en inspiratie om ook heel actief te zijn op de blog en social media. Al hoop ik de komende tijd wel weer meer voor Droge Woorden te schrijven.


Een andere reden is dat ik voor mijn gevoel een soort van nieuwe fase ben ingegaan. Sinds na corona 'alles weer mag', rijgen de weken zich ongemerkt aaneen. Werk, kerk, AA, huiskring, op bezoek bij mijn vader, familie, sociale contacten... Ik merk dat ik weer heel erg mijn best moet doen om de juiste balans te bewaren. Dat betekent soms nee zeggen en rode kruizen in de agenda zetten. En dat waren we de laatste twee jaren niet meer zo gewend. Tegelijk merk ik dat ik minder bezig ben met de blog, sinds ik weer een 'echte' baan heb, waar ik ook mijn drive om te schrijven en mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn alcoholverleden en de noodzaak om daarover te schrijven, raakt wat meer op de achtergrond. Enerzijds een goed teken, omdat ik blijkbaar weer een nieuwe stap heb gemaakt, anderzijds een aandachtspuntje, omdat ik nooit wil vergeten waar ik vandaan kom.


Daarom blijf ik erover schrijven, maar probeer ik ook dingen uit het leven van alledag te delen. Want het is hier nooit saai!


Zijn er specifieke onderwerpen waar jij meer over zou willen lezen?

Reageren? Dat kan ook anoniem!

Meer blogposts uit deze categorie:

bottom of page