top of page

De twaalf stappen in video!

De twaalf stappen spelen een grote rol in mijn leven. Ze helpen me om een leven zonder afhankelijkheid aan alcohol te leiden. Daarom maak ik een videoserie waarin ik vertel hoe ik die twaalf stappen beleef en wat ze met mij doen. Deze serie vind je op deze pagina, maar ook op social media. Tijdens de AA-meetings behandelen we telkens één stap. En is de cyclus rond? Dan beginnen we gewoon weer overnieuw. Er komen immers telkens nieuwe mensen bij. Daarnaast halen we iedere keer weer iets anders uit een stap die we al eerder hebben behandeld. En we leren van elkaar.


De twaalf stappen zijn voor iedereen leerzaam

De twaalf stappen zijn toepasbaar op elke verslaving. Bovendien haal ik er voor het dagelijks leven ook veel handvatten uit. God gebruikt deze twaalf stappen om me dicht bij Hem te houden, maar ook dicht bij mezelf. Elke stap bepaalt mij bij de verslaving die achter mij ligt, maar vooral bij het leven dat ik nu leef. Hoe ga ik om met stress? Hoe sta ik tegenover mijn naasten? Hoe kom ik tot rust?


Maak kennis met de twaalf stappen

Twaalf stappen. Twaalf keer een stukje bewustwording, dat steeds weer nieuwe perspectieven biedt. Ik nodig je uit om de video's te bekijken en te bedenken wat jij uit de twaalf stappen kunt halen. Ook als je níet te maken hebt met een alcoholverslaving.

Wil je meer weten of gewoon je verhaal delen? Voel je dan welkom om contact met me op te nemen!De twaalf stappen helpen bij het doorbreken van een alcoholverslaving.

Reageren? Dat kan ook anoniem!

Meer blogposts uit deze categorie:

bottom of page