top of page

Nieuws over de online training!

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

Volgende week woensdag is het zover! Dan hopen Lianne van www.binnenisbuiten.com en ik de training 'Als alcohol je leven beheerst' online te zetten. Een training die bedoeld is voor iedereen die te maken heeft met een alcoholverslaving en daar vrij van wil worden. In dit proces en in de training staat God centraal. De training is gemaakt vanuit Bijbelse inzichten in combinatie met psychologische principes. 23 weken lang ga je aan de slag met lessen, oefeningen en werkbladen, die je helpen om vrij te worden van je afhankelijkheid van alcohol. De vraag waarom je bent gaan drinken komt hierbij ook aan de orde. Deze weg ga je samen met God. Hij is jouw Leidsman en Hij is erbij, op elk moment.


Het is ons verlangen om veel mensen te bereiken die worstelen met een alcoholverslaving. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe heftig dat kan zijn. Daarom ben ik heel dankbaar dat er nu een training is, die gewoon vanuit je eigen huis te volgen is, waarin God centraal staat.


Wil je meer weten over de training? Neem dan gerust contact op via e-mail of het contactformulier. Meer over Lianne lees je hier.Reageren? Dat kan ook anoniem!

Meer blogposts uit deze categorie:

bottom of page