Dit ben ik

A8538738-8E1C-4D34-B0F9-CD3F2F980483.jpe

Ik ben Klazina, 43 jaar oud. Getrouwd met mijn jeugdliefde Bart-Jaap en moeder van vier prachtige kinderen in de leeftijd van 8 tot 19 jaar. Sinds november 2017 'droog' en zonder actieve alcoholverslaving.

Ik werk als freelance tekstschrijver en houd erg van lezen en koken. Mijn echte passies zijn schrijven en zingen. Daarin kan ik mijn 'ei' volledig kwijt en mag ik zowel ontvangen als doorgeven. 

Stoppen met drinken zorgde voor een zoektocht naar mijn diepste gevoelens, angsten en verlangens. Hierdoor heb ik veel geleerd. Een proces dat, denk ik, een leven lang doorgaat. In mijn getuigenis lees je hoe de Heere God mij een weg uit mijn verslaving wees. En mij weer vaste grond onder mijn voeten gaf.

Fijn dat je Droge Woorden & Levend Water bezoekt! Ik wil je graag deelgenoot maken van mijn 'droge' leven, met alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. Daarnaast geef ik veel informatie over een (alcohol)verslaving in het algemeen en de impact daarvan. Ik wil graag meer bewustwording creëren voor de nood die er (veelal in het verborgene) is. Want de drempel naar hulpverlening is nog altijd hoog!

Begin 2020 kwam ik in contact met Lianne Kooijman van Binnen is Buiten. We hadden beide het verlangen om mensen die worstelen met een alcoholverslaving te helpen. Lianne ontwikkelt als Bijbels coach/counselor online trainingen. Samen ontwikkelden de online training 'Als alcohol je leven beheerst'. Een training vanuit Bijbelse principes gecombineerd met psychologische inzichten, waarin kennis en ervaring gekoppeld zijn. In deze training ga je met God op weg naar een leven vrij van afhankelijkheid van alcohol.

 

Worstel je zelf met ook met de alcohol? Ga dan biddend op zoek naar de weg uit je actieve verslaving, die God je wil wijzen. Hij laat je niet los!

En lees je mee als belangstellende? Dan hoop ik dat je door deze blog meer inzicht krijgt in verslaving aan alcohol én iets proeft van Gods onbeschrijfelijke liefde voor ieder mens!