top of page

Dit ben ik

op het spoor.jpg

Ik ben Klazina, 45 jaar oud. Getrouwd met mijn jeugdliefde Bart-Jaap en moeder van vier prachtige kinderen in de leeftijd van 10 tot 21 jaar. Sinds november 2017 'droog' en zonder actieve alcoholverslaving.

Ik werk als redacteur bij een regionale krant en houd erg van lezen en koken. Mijn echte passies zijn schrijven en zingen. Daarin kan ik mijn 'ei' volledig kwijt en mag ik zowel ontvangen als doorgeven. 

Stoppen met drinken zorgde voor een zoektocht naar mijn diepste gevoelens, angsten en verlangens. Hierdoor heb ik veel geleerd. Een proces dat, denk ik, een leven lang doorgaat. In mijn getuigenis lees je hoe de Heere God mij een weg uit mijn verslaving wees. En mij weer vaste grond onder mijn voeten gaf.

Fijn dat je Droge Woorden & Levend Water bezoekt! Ik wil je graag deelgenoot maken van mijn 'droge' leven, met alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. Daarnaast geef ik veel informatie over een (alcohol)verslaving in het algemeen en de impact daarvan. Ik wil graag meer bewustwording creëren voor de nood die er (veelal in het verborgene) is. Want de drempel naar hulpverlening is nog altijd hoog!

 

Worstel je zelf met ook met de alcohol? Ga dan biddend op zoek naar de weg uit je actieve verslaving, die God je wil wijzen. Hij laat je niet los! Je mag ook altijd contact met mij opnemen.

En lees je mee als belangstellende? Dan hoop ik dat je door deze blog meer inzicht krijgt in verslaving aan alcohol én iets proeft van Gods onbeschrijfelijke liefde voor ieder mens!

bottom of page